Betalen

De prijzen die worden weergegeven op onze website zijn de prijzen inclusief btw. Daarnaast hanteren wij geen verzendkosten.

U kunt in onze webshop op diverse manieren betalen. Zo kunt u direct betalen via iDEAL. U kunt er ook voor kiezen het bedrag te betalen middels een bankoverschrijving of u kiest voor de optie achteraf betalen. Mocht u het bedrag zelf willen overschrijven? Dan kunt u ons een e-mail sturen. Wij zorgen er voor dat de benodigde gegevens dan zo snel mogelijk uw kant op komen.

Een van de betaalmogelijkheden is betalen met iDEAL. Kiest u voor iDEAL dan loopt de betaling via het Nederlandse bedrijf Mollie. U kunt via iDEAL betalen als u beschikt over internetbankieren. Zodra u de bestelling en betaling heeft voldaan, wordt het bedrag direct afgeschreven van uw betaalrekening.

Wilt u het bedrag handmatig overschrijven? Door ons een e-mail te sturen met uw gegevens en bestelling zullen wij u een bevestiging sturen van de gevraagde artikelen, indien u akkoord gaat met de bestelling kunt u het totaalbedrag middels een bankoverschrijving overmaken.

U kunt het totaalbedrag overmaken op het volgende rekeningnummer:

Begunstigde:              Boomba Bamboo

IBAN:                           NL87 INGB  0009 1000 61

Rekeningnummer:      00.91.00.061

Bank:                           ING

Kiest u ervoor om het bedrag te betalen middels bankoverschrijving, vermeld dan in de omschrijving het bestelnummer wat u kunt terugvinden in het onderwerp van de e-mail.

Eén van de betaalmogelijkheden is betalen achteraf. Wij maken hiervoor gebruik van Klarna. U heeft dan 14 dagen de tijd om de factuur te betalen. Bij het plaatsen van de bestelling kunt u aangeven dat u de bestelling achteraf wilt betalen. U krijgt van Klarna een e-mail zodra u de bestelling heeft ontvangen. Via de mail kunt u dan het openstaande bedrag voldoen.

Deze methode geeft u de mogelijkheid om te bepalen of u de bestelling wil houden of retourneren. Mocht u besluiten een artikel te retourneren, dan hoeft u alleen de artikelen te betalen die u houdt. Uiteraard wel binnen de betalingstermijn van 14 dagen.

De waardering van www.boomba-bamboo.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 410 reviews.
0