Bamboe Cadeaubonnen

Toont alle 4 resultaten

Cadeaubonnen bestellen voor bamboe beddengoed?

Wil jij iemand een duurzaam cadeau geven? Met de cadeaubonnen van Boomba Bamboo geef jij de het duurzaamste cadeau! In het aanbod vind je verschillende bedragen die je kan kiezen. Staat het gewenste bedrag er niet tussen, neem contact met ons op zodat wij een cadeaukaart op maat maken.

Het geven van een duurzaam cadeaubon heeft alleen maar voordelen omdat je als gever weet wat de ontvanger zou willen hebben. De ontvanger kan zelf een keuze maken om haar cadeaubon naar wens in te vullen, een cadeaubon van Boomba Bamboo kan altijd ingewisseld worden. Wij werken niet met kleine lettertjes dat de bon binnen een jaar ingewisseld moet worden. Handig toch?

Voor elke gelegenheid is een cadeaubon een goed idee, of je een cadeaubon zoekt voor een man of voor een vrouw, een verjaardag of voor iemand die met pensioen gaat.

Een persoonlijke cadeaubon

Personaliseer de cadeaubon door jouw eigen code door te geven welke ingewisseld kan worden. Deze code komt op de cadeaubon te staan.

Liever geen bedrag geven?

Weet je goed wat voor cadeau je wilt geven? Het is mogelijk om een artikel cadeau te geven in plaats van een bedrag. Hiermee komt er op de cadeaubon te staan wat voor artikel diegene kan bestellen. Neem met ons contact op om een persoonlijke cadeaubon te bestellen.

Binnen 12 uur ontvang je een digitale cadeaubon

De cadeaubon ontvang je binnen 12 uur in je e-mail. Is er  haast bij? Stuur ons een Whatsapp, bel of mail ons en je ontvang direct de cadeaubon.

Ervaring met zakelijke bestellingen

Duurzame cadeaus zijn goed om te geven, als relatiegeschenk of als kerstpakket en draagt bij aan wat je de ontvanger wilt vertellen. Zakelijke bestellingen gaan eenvoudig via een factuur. Daarbij denken wij graag mee over maatwerk om bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo op de cadeaukaart te drukken. Neem vrijblijvend contact met ons op een ontvang een op maat gemaakte offerte.

De waardering van www.boomba-bamboo.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 376 reviews.
0