Bamboe Kinderbeddengoed

Bamboe kinderbeddengoed

Ook voor de kleine panda’s heeft Boomba Bamboo een Pure Nature lijn met beddengoed in verschillende maten. Een zijde bamboezachte stof waar van jongs af een steentje wordt bijgedragen aan de natuur. De kleur van het bamboe beddengoed is de pure kleur van bamboe, onbewerkt, natuurlijk en puur zodat het past in elke jongens- of meisjeskamer en dat ook de kleine panda’s op een biologische manier kunnen slapen. Voor in de wieg, ledikant, het peuterbedje en zelfs voor het eerste echte ‘’grote mensen’’ kinderbed.

Bamboe kinderbeddengoed, hoeslakens, kussenslopen, dekbedovertrekken, alles voor de kleine prinsessen en onze koningen om ecologisch en duurzaam te kunnen slapen.

Ons kinderbeddengoed kent dezelfde eigenschappen als onze Premium bamboe lijn (voor de grote panda’s), een hoge draaddichtheid van 400TC zodat we zo lang mogelijk kunnen genieten van het beddengoed, hoe vaak we het ook wassen. Het beddengoed is zijdezacht en vrij van schadelijke chemicaliën en pesticiden (dit kunnen we aantonen door het OEKE-TEX-certificaat). Bamboe gaat van nature de opbouw van huisstofmijt tegen en is daardoor geschikt voor kindjes met allergieën. Daarnaast is bamboe ventilerend en past het zich aan aan de omgevingstemperatuur zodat je dochter of zoon altijd de juiste temperatuur heeft onder de dekens.

Veilig slapen

Het bamboe wat gebruikt wordt voor de Pure Nature collectie van Boomba Bamboo is 100% biologisch en is voorzien van het Ecocert certificaat, zo kunnen we aantonen dat de bamboe die verkregen wordt 100% biologisch geteeld is, en met oog voor mens en milieu gemaakt wordt. Om aan te tonen dat de kussenslopen, hoeslakens en dekbedovertrekken vrij zijn van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor je kind hebben wij het OEKE-Tex certificaat. Hiermee kunnen we aantonen dat je dochter/zoon, kleinzoon/dochter, of je vriendje of vriendinnetje veilig kan slapen onder het bamboe beddengoed van Boomba Bamboo.

De waardering van www.boomba-bamboo.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 410 reviews.
0