Retourneren

Voldoet het product niet aan uw wensen? Wat jammer! Uiteraard is het mogelijk om ongeopende producten om te ruilen en/of te retourneren. U kunt het product binnen 14 dagen na ontvangst probleemloos aan ons retourneren. De artikelen dienen ongebruikt en in de originele verpakking te zitten. De retourkosten (6,95 euro) zijn voor eigen rekening. Daarnaast is het helaas alleen mogelijk om ongeopende producten in de originele verpakking te retourneren, dit in verband met de hygiëne.

 

Hoe stuur ik een artikel retour?

Het is mogelijk om ongeopende artikelen retour te sturen. Een artikel kunt u als volgt retourneren:

 

  1. Neem met ons contact op om aan te geven dat u één of meerdere artikelen wilt ruilen en/ of wilt retourneren; wij stellen het zeer op prijs als u de reden van het omruilen en/ of retourneren aangeeft, zodat wij in het vervolg hier rekening mee kunnen houden.

 

  1. U ontvangt van ons een bevestiging dat de omruilen en/ of retournering in gang is gezet. Betreft het een omruiling, dan zult u een track & trace code ontvangen zodat u de nieuwe bestelling eenvoudig kunt volgen.

 

  1. Zodra wij de geretourneerde artikelen hebben ontvangen dan ontvangt u van ons een bevestiging dat wij dat artikelen hebben ontvangen en dat wij opdracht gegeven hebben om het betaalde bedrag terug te storten naar uw rekening. Let op: Als u via IDEAL betaald heeft, dan zal het bedrag ook via IDEAL terug overgemaakt worden.

 

Hoe ruil ik een artikel om?

Het is mogelijk om ongeopende artikelen te ruilen. Een artikel kunt u als volgt ruilen:

 

  1. Neem met ons contact op om aan te geven dat u één of meerdere artikelen wilt ruilen; wij stellen het zeer op prijs als u de reden van het omruilen aangeeft, zodat wij in het vervolg hier rekening mee kunnen houden.

 

  1. U ontvangt van ons een bevestiging dat de omruilen in gang is gezet. U ontvangt een track & trace code zodat u de nieuwe bestelling eenvoudig kunt volgen. De oude bestelling kunt u aan ons retourneren.

 

  1. Zodra wij de geretourneerde artikelen hebben ontvangen dan ontvangt u van ons een bevestiging dat wij dat artikelen hebben ontvangen en dat wij opdracht gegeven hebben om het betaalde bedrag terug te storten naar uw rekening. Let op: Als u via IDEAL betaald heeft, dan zal het bedrag ook via IDEAL terug overgemaakt worden.

 

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

U ontvangt uw geld binnen 7 dagen nadat u de bevestiging heeft gehad dat wij u geld terug zullen storten. Heeft u vragen of opmerkingen omtrent het terug betalen? Neem altijd contact met ons op info@boomba-bamboo.com. Zodat wij de vragen kunnen beantwoorden.

 

Ik heb mijn bestelling beschadigd ontvangen, wat nu?

Wij doen ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk en veilig bij u thuis te krijgen. Helaas kan het weleens misgaan, sorry hiervoor! Wij gaan het samen oplossen, als u foto’s maakt van de beschadigde verpakking en beddengoed alvorens u het uitpakt. Dan ontvangen wij deze foto’s graag. De foto’s kunnen eenvoudig gedeeld worden via WhatsApp 079 2340221 of via de e-mal info@boomba-bamboo.com. Zodra wij de foto’s ontvangen en beoordeeld hebben sturen wij u een nieuwe bestelling toe en ontvangen wij graag de beschadigde bestelling retour.

De waardering van www.boomba-bamboo.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 410 reviews.
0