Veel gestelde vragen

Kan ik advies krijgen?

Zeker! Ook voor advies staan we altijd voor u klaar. Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt een e-mail sturen, contact opnemen via Whatsapp (links onder in het scherm), of u kunt ons bellen. U krijgt altijd binnen één werkdag een reactie.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

Zodra de bestelling is geplaatst gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. U ontvang van ons een e-mail met een Track & trace link waarmee de bestelling eenvoudig te volgen is. We streven ernaar uw bestelling binnen twee werkdagen te leveren.

Kan ik mijn bestelling retourneren (niet goed geld terug)?

Heb je je bestelling ontvangen en wil je iets ruilen of terug sturen? Geen enkel punt, stuur een e-mail naar info@boomba-bamboo.com of een Whatsapp naar 0792340221 en wij nemen de retourinstructies met je door.

 

Bestellingen kunnen ongebruikt en binnen 14 dagen terug gestuurd worden. Zodra wij je bestelling retour hebben ontvangen dan storten wij het aankoopbedrag terug op de wijze hoe er betaald is, dit duurt ongeveer drie werkdagen. De retourkosten van de verzending komen voor eigen rekening.

 

Voor verkeerde geleverde of bij ontvangst beschadigde artikelen geldt een uitzondering. In dit geval worden de kosten voor het retourneren uiteraard wel door Boomba Bamboo vergoedt.

 

Hoe moet ik de producten van Boomba Bamboo wassen?

De verzorging van beddengoed van 100% bamboe vergt een andere aanpak dan het wassen van beddengoed van een synthetische stof. Bekijk hier ons advies met betrekking tot de productverzorging.

Heb je een klacht?

Wij hopen dat je verliefd bent op je Boomba Bamboo aankoop. Is dit niet het geval en/of heeft u een klacht? Sorry! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Uw tevredenheid staat bij ons bovenaan, dus we doen er alles aan om deze situatie te voorkomen, maar helaas blijft fouten maken menselijk. Laat het ons weten en dan doen wij er alles aan om een passende oplossing voor u te vinden! U kunt contact met ons altijd bellen of contact opnemen via e-mail en u krijgt dan altijd binnen 24 uur reactie.

Heb ik een account nodig om te bestellen?

U kunt ook een bestelling bij ons plaatsen zonder account. Zodra u een bestelling plaatst kunt u namelijk uw adresgegevens opgeven, zodat wij weten waar wij het beddengoed heen kunnen sturen. Als u een overzicht wilt van uw bestelling, dan raden wij wel aan om een account aan te maken, door ook uw e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Hierdoor kunt u eenvoudig bijhouden wat u heeft besteld en worden de facturen automatisch voor uw bewaard.

Hoe lang worden mijn gegevens opgeslagen?

Vanwege onze garantietermijn van één jaar bewaren wij de gegevens die periode. U kunt ons echter op elk moment verzoeken de gegevens eerder te laten verwijderen. 

Wat betekent draaddichtheid?

Bij de omschrijving van onze producten gebruiken we regelmatig de term ‘draaddichtheid’. De draaddichtheid, ook wel thread count genoemd, geeft de weefdichtheid van de stof aan. Hiermee worden letterlijk het aantal draden per vierkante centimeter bedoeld. Zo hebben als onze producten minimaal een draaddichtheid van 300 per cm2. Dit houdt in dat bijvoorbeeld de bamboekussensloop 300 bamboe draden per vierkante centimeter heeft.

Heb ik garantie op mijn Boomba Bamboo beddengoed?

Op alle producten van Boomba Bamboo is een wettelijke garantie van toepassing. Dat wil zeggen dat u als consument zijnde een product mag verwachten dat aan de redelijkheid voldoet. Is dit niet het geval of is het product niet naar wens? Neem dan contact met ons op en dan zullen we een gepaste oplossing voor u vinden.

De waardering van www.boomba-bamboo.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 410 reviews.
0