Waarom is bamboe een goede keuze voor kinderbeddengoed?

Waarom is bamboe een goede keuze voor kinderbeddengoed?

Kinder bamboe beddengoed sfeerbeeld

De allerkleinste panda’s slapen meestal enkel nog onder een zacht dekentje. De eerste jaren groeien ze hard. En voor je het weet groeit hij of zij haar bedje uit. De zoveelste mijlpaal breekt aan: een groter bed! Daar hoort natuurlijk ook het allerfijnste, zachtste en meest comfortabele beddengoed bij. Kinderbeddengoed gemaakt van bamboe is een hele slimme en verantwoorde keuze. Jouw kleintje zal iedere nacht slapen als een roosje.  Waarom? Wij geven jou drie goede redenen.

1. Luchtig en Fris
2. Veilig en Geborgen
3. Zacht en Puur

Luchtig en Fris

Een goede basis begint met een ventilerend matras met daarop een hoeslaken dat mee ademt. Kinderbeddengoed dat ventileert is goed voor de gezondheid. Het voorkomt nachtzweten en verkleind de kans op onderbroken nachten. Daarnaast maakt het een bed een stuk schoner en frisser. Lekker hygiënisch dus. 

Bamboe kinderbeddengoed zorgt er tegelijkertijd voor dat de temperatuur van jouw mini-me gereguleerd wordt en er een constante toevoer van frisse lucht aanwezig is. Is het koud? Dan houdt een dekbed van bamboe jouw zoon of dochter heerlijk warm. En tijdens de warme zomernachten zorgt ons beddengoed voor heerlijke verkoeling. De producten van Boomba Bamboo zijn gemaakt van 100% biologische materialen, zodat er optimaal geprofiteerd kan worden van alle voordelen uit de pure natuur. 

Veilig en Geborgen 

Het bamboe wat gebruikt wordt voor de Pure Nature collectie van Boomba Bamboo is 100% biologisch en is voorzien van het OEKO-Tex certificaat. Op deze manier kunnen wij aantonen én garanderen dat de bamboe die wij gebruiken 100% biologisch geteeld is. Onze producten zijn veilig en absoluut vrij van chemische en schadelijke stoffen die slecht kunnen zijn voor de gezondheid van jouw kindje. Onze producten worden gemaakt met het oog op mens en natuur. 

Kinderbeddengoed gemaakt van een natuurlijk materiaal als bamboe heeft een enorm positief effect op kindjes die last hebben van allergieën, astma of eczeem. De zijdezachte stof streelt over het huidje en blijft vrij van huisstofmijt. Zo kan iedereen met een gerust gevoel gaan slapen. Beddengoed om in weg te dromen. 

Zacht en Puur

De kleur van het Boomba Bamboo kinderbeddengoed heeft de pure kleur van bamboe. Het materiaal is onbewerkt, natuurlijk en puur. Dit past in iedere jongens- en/of meisjeskamer. Wanneer jij jouw kleine panda laat slapen onder ons bamboezachte beddengoed, dragen jullie ook al een klein steentje bij aan een gezond klimaat. Ook voor kinderen is het goed om zich al in te zetten voor een beter klimaat. En zich daar, met behulp van papa en mama, bewust van te zijn. Zo leren ze stapsgewijs op een jonge leeftijd al bij te dragen aan een betere leefomgeving.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Ook interessant

Lees ook onze andere blogs

Nachtelijk zweten zorgt voor een onderbroken slaapritme

Nachtzweten: wat doe je hier tegen?

Nachtzweten, ook wel bekend als nachtelijk transpireren, is een veelvoorkomend probleem waar veel mensen last van hebben. Vooral tijdens warme lente- en zomerdagen komt het

De Curly Girl Methode en bamboe kussenslopen: Wat is het en hoe werkt het?

De Curly Girl Methode & Bamboe

De Curly Girl Methode & Bamboe De Curly Girl Methode: Wat is het en hoe werkt het? Als je krullend haar hebt, weet je waarschijnlijk

Te warm tijdens het slapen

Te warm tijdens het slapen

Het is belangrijk om een goede nachtrust te hebben, omdat het bijdraagt aan onze fysieke en mentale gezondheid. Een van de belangrijkste factoren die een

De waardering van www.boomba-bamboo.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 410 reviews.
0