Gratis verzending
Achteraf betalen
100% Natuurlijk

Een zomerdekbed van bamboe, een echt zomerdekbed

Een zomerdekbed die gevuld is met 100% natuurlijk bamboe en met een vulling van 200 gram per vierkante meter is het echt een zomerdekbed waar je het niet warm of koud mee krijgt, tenminste met slapen dan ­čÖé
  • Duurzaam
  • 100% natuurlijk bamboe
  • De tijk (hoes om het dekbed) is bij ons van 100 % bamboe
Het bamboe wat wij in het zomerdekbed gebruiken is 100% natuurlijk, licht in gewicht en voelt koel aan. Dit komt omdat bamboe van zichzelf ademend is en temperatuur regulerend. Doordat bamboe een holle vezel heeft kan het tot 4 keer meer vocht opnemen dan katoen. Kortom dit het perfecte dekbed voor de warme nachten of voor de warme slapers.
Biologisch dekbed
Bamboe groeit op een milieuvriendelijke manier, het enige wat bamboe nodig heeft is zonlicht. Bamboe is een grassoort die geen extra water en vooral geen pesticiden nodig heeft. Doordat de moederstam van het bamboe na het kappen nieuwe kleinere stammen aanmaakt, ontstaan er snel een nieuw bamboebos.
Bamboe dekbed
100% natuurlijk bamboe dekbed voor de zomer
Ben je op zoek naar een licht, soepel zomerdekbed van bamboe wat koel aanvoelt, dat is dit je ideale zomerdekbed voor de warme avonden.

Een luchtig dekbed die ademt

Door de ademende bamboe stof is het dekbed instaat om de lichaamswarmte door te geven. De holle bamboe vezel gaat open staan en is lucht doorlatend. Door deze unieke eigenschap zal het dekbed koel aanvoelen

Temperatuur regulerend

Doordat de bamboe vezel zich sluit in een koude omgeving zal het dekbed isoleren, een gesloten bamboe vezel zal de warmte vasthouden. Dit is precies het tegenover gestelde van hoe bamboe zich gedraagt in een warme omgeving. In een warme omgeving zet de bamboe vezel zich uit en instaat er een holle vezel. De holle vezel maakt het mogelijk om lucht door te laten en zal zorgen voor een koele avond tijdens het slapen.

Anti allergisch

Boomba Bamboo dekbedden zijn geschikt voor mensen met allergie├źn, bamboe is van nature antibacterieel, hierdoor hebben bacteri├źn geen schijn van kans. Dit gaat tevens de geur van zweet tegen. Huisstofmijt kan zich net zoals bacteri├źn niet nestelen in een bamboedekbed, perfect voor mensen met een allergie of een gevoelige huid.

Wassen

Een zomerdekbed gemaakt van 100% natuurlijk bamboe kan ‘s ochtends gewassen worden en ‘s avonds alweer worden gebruikt. Een bamboedekbed wordt gewassen op 30 graden (omdat het geen bacteri├źn meer hoeft te doden). Doordat bamboe geen vocht vasthoudt droogt het snel en kan het dezelfde avond weer gebruikt worden.  
De waardering van www.boomba-bamboo.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 13 reviews.
0
Chat openen